Om os

Brillant Service ApS

… er en veldreven virksomhed i kontinuerlig organisk vækst indenfor rengørings- og servicebranchen. Brillant Service ApS har eksisteret siden 2014.

Via erfarenhed og de rigtige kompetencer, har vi fra start skabt et højt niveau for virksomheden.

Vores primære arbejdsområde er privat- og erhvervsrengøring, hvor vi med udgangspunkt i fleksible og effektive løsninger altid forholder os til kundernes ønsker og behov.

Det er vigtigt for os, at du som kunde har gode oplevelser hos os. Og selv om vi arbejder struktureret og systematisk husker vi altid, at det er mennesker, der gør forskellen!

Ligeledes er professionalisme, tryghed, fortrolighed samt diskretion noget vi vægter højt.

Vision:

Vi vil være en anerkendt og fortrukken leverandør af rengøringsydelser. Vi vil være kendt for en høj kvalitet, punktlighed samt miljøbevidsthed.

Mission:

Det er vores mission, succesfuldt, at udvikle og effektivisere arbejdet for både ansatte og kunder. Vi ønsker kun tilfredse kunder, så derfor er den direkte kontakt med kunden meget vigtig for os.

Værdier:

  • Rettidig omhu
  • Fleksibilitet
  • Ærlighed
  • Kvalitet
  • Godt humør
ch

Brillant Service ApS er stiftet og ejet af Charlotte Fruensgaard, som ud over at varetage den administrative drift af virksomheden – også er en særdeles aktiv medspiller ude hos kunderne i forbindelse med udførelse af rengøringsopgaverne.

ØNSKER DU ET TILBUD?

Firmanavn
Navn*
By/område*
Email*
Telefon
Din besked
+45 28 77 01 57