Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring – skab et effektivt arbejdsmiljø

For at dine medarbejdere kan glæde sig til at møde ind på arbejde er det vigtigt med gode arbejdsforhold. Som arbejdsgiver kan du være med til at gøre dine medarbejdere glade ved at holde arbejdspladsen ren og pæn. Hos Brillant Service tilbyder vi erhvervsrengøring til arbejdspladser i Midtjylland og Nordjylland. Vi holder til nær Støvring, men kan uden problem køre til både Skagen, Herning eller Aalborg.

En jævnlig erhvervsrengøring er din mulighed for at holde det omgivende kontormiljø rent. Hos Brillant Service tilbyder vi erhvervsrengøring, der passer til arbejdspladsens skema. Vi ønsker at hjælpe dig og medarbejderne med at kunne udfolde sig og være effektive og produktive. Rene omgivelser kan være med til at give medarbejderne mulighed for at fokusere på arbejdet i stedet for en gammel bananskræl eller et tykt lag støv.

Vi målretter hver enkel erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring adskiller sig fra almindelig, privat rengøring fordi der her er større overflader og områder, der skal rengøres. Vi går struktureret til værks og sørger for at efterlade arbejdspladsen skinnende. Uanset om du leder en lille eller stor arbejdsplads, kan vi være behjælpelige.

En grundig erhvervsrengøring på en lille arbejdsplads vil være nødvendig, da det her er mere synligt, når der bliver blot en smule beskidt. På større arbejdspladser handler det – også – om at komme rundt i alle hjørner af lokalet og sikre, at støvet ikke hober sig op.

Rene arbejdspladser i det meste af Jylland

Hos Brillant Service ønsker vi at nå ud til virksomheder i både Nordjylland og Midtjylland. Vi ønsker at være 100% fleksible, og derfor ønsker vi at imødekomme arbejdstider og behov for rengøring. Uanset om dine medarbejdere går hjem klokken 14 eller 17, kan vi møde op og foretage en grundig erhvervsrengøring efterfølgende. Vi møder op, når der er brug for det – om det er en gang om måneden eller hver tirsdag.

En brillant service kræver brillante remedier

Vi anvender kun de bedste rengøringsmidler, når vi gør rent. For at leve op til vores navn gør vi kun brug af de absolut bedste rengøringsartikler på markedet, og det hjælper os langt hen ad vejen til at være de mest grundige. En erhvervsrengøring er som regel rengøring af større overflader, hvor målrettede rengøringsmidler kan være med til at garantere et skinnende resultat.

Vi er stolte af at kunne udføre en effektiv virksomhedsrengøring, da det kan være med til at højne tilfredsheden på arbejdspladsen. Hvis du vil være med til at give dine medarbejdere renere forhold at arbejde under og derfor skabe bedre arbejdsbetingelser, kan du kontakte os telefonisk på +45 28 77 01 57 eller på e-mail info@brillantservice.dk.

Vi står parate med en spand sæbevand og en ren klud, og vi er altid klar til at tage fat.

ØNSKER DU ET TILBUD?

Firmanavn
Navn*
By/område*
Email*
Telefon
Din besked
+45 28 77 01 57