Flytterengøring

Flytterengøring – efterlad din bolig på bedst mulig måde

NB! Fordelagtigt servicefradrag for rengøring i 2022 – tryk på link for at læse mere herom: https://brillantservice.dk/haandvaerkerfradrag/

Når man skal flytte, er det altid vigtigt at efterlade alting i den skønneste orden – præcis som man gerne selv vil modtage det. Mange udlejningsselskaber kræver faktisk en flytterengøring, der byder den næste lejer velkommen på en ordentlig måde. Uanset om du flytter fra hus eller lejlighed betragter mange det som god kutyme, at man får foretaget en flytterengøring efter at alle ejendele er ude af huset.

Hos Brillant Service tilbyder vi en grundig flytterengøring, så du kan øge salgsprisen på boligen såvel som imødekomme krav fra eventuel udlejer. Vi tilbyder flytterengøring i Midtjylland og Nordjylland. Vi holder selv til i Støvring, hvor vi kører fra.

Skab de bedste forhold for en problemfri overgang

Ved rengøring efter udflytning lægger vi vægt på, at alt står, som om det var nyt, og det vil sige, at vi gør både ovn, køleskab og bruseniche ren. Når vi tager ud til kunder, der gerne vil have foretaget en grundig rengøring efter udflytning, er der ofte et ønske fra kunden om, at man viser den nye lejer, at man ønsker en gnidningsfri og problemfri overtagelse.

Vi ønsker at være med til at skabe gode betingelser for den gamle og nye lejer for, at begge parter opnår en overensstemmelse og enighed omkring boligens stand. Hos Brillant Service lægger vi vægt på desinficering af hårde hvidevarer og badeværelse i forbindelse med flytterengøring, da desinficeringen skaber et nyt og rent udgangspunkt for køber eller nye lejer.

Hvad du får med i en flytterengøring

En flytterengøring kan ofte være relativt omfattende, da der kan være meget støv og skidt gemt, når møbler og inventar er flyttet ud. Når boligen står tom, er det til gengæld nemt for os at komme til, og det vil sige, at vi kan fokusere på at få gjort komfur, ovn og andre tidskrævende opgaver rengjort. Når boligen står tom, kan vi hurtigere – og mere effektivt end ved normal rengøring – gøre de store overflader rene. Når vi gør rent efter udflytning, inkluderer det altid:

  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Vask af flader
  • Badeværelse og toilet
  • Afkalkning af bruseniche
  • Indvendig vinduespudsning
  • Ovn, køleskab og emhætte

Vi tilrettelægger rengøringen efter dato for udflytning

Når man skal overtage en bolig, er det dejligt at kunne starte på en frisk, og det vil også sige, at man træder ind i en velduftende og ren bolig. En ren bolig gør det nemt at få overstået flytningen hurtigt, og man vil kunne fokusere på at friske op med maling eller lignende.

Hos Brillant Service ønsker vi at gøre en flytterengøring til det mindste problem ved flytningen, og derfor tilpasser vi flytterengøringen til det tidspunkt, du skal flytte ud. Vi får brug for din dato for udflytning, dato for indflytning og adgang til en ulåst bolig. Kontakt os, så vi kan tilrettelægge det hele, før du står midt i flytningen.

Vi kan kontaktes telefonisk på +45 28 77 01 57 eller på e-mail info@brillantservice.dk.

ØNSKER DU ET TILBUD?

Firmanavn
Navn*
By/område*
Email*
Telefon
Din besked
+45 28 77 01 57