Hovedrengøring

Rengøring af tidskrævende projekter – Hovedrengøring af hjemmet

NB! Fordelagtigt servicefradrag for rengøring i 2021 – tryk på link for at læse mere herom: https://brillantservice.dk/haandvaerkerfradrag/

Frygter du forårssolen, der afslører de beskidte vinduer, er du helt sikkert ikke alene. Irriterer du dig også over kalken, der sidder fast på armaturet i brusenichen? Hvis du kan nikke genkendende til disse overvejelser og ønsker at få gjort rent bord med de små irritationsmomenter, kan vi hjælpe dig på vej med en omfattende og grundig hovedrengøring.

Vi foretager hovedrengøring i både Nordjylland og Midtjylland. Vi holder selv til i Støvring, hvorfra vi hver dag hjælper både virksomheder og private med rengøring.

Hovedrengøring? Hvad inkluderes heri?

Mange af vores kunder elsker tanken om et rengjort hjem. Måske har tanken også strejfet dig: “Jeg skal have foretaget en hovedrengøring, når foråret kommer”. Hos Brillant Service kan vi hjælpe dig med en effektiv og hurtig hovedrengøring hele året. En hovedrengøring adskiller sig fra den almindelige rengøring ved for eksempel at gå i dybden med tidskrævende projekter som:

  • Rengøring og afkalkning af brusenichen
  • Rengøring af ovn
  • Rengøring af køleskab

Udover den dybdegående rengøring omfatter en hovedrengøring naturligvis også støvsugning, vask af gulve og afstøvning.

Optimér velvære og indeklima

En nedvask og hovedrengøring af hjemmet en gang hvert halve år kan være med til at sikre indeklimaet i din bolig. Har du børn, er det særligt vigtigt at være opmærksom på, at de kan udvikle støvallergi, hvis man ikke gør rent en gang imellem. Du kan selv være med til at optimere dine egne og børnenes velvære ved at foretage en hovedrengøring.

Vi kan eventuelt udføre hovedrengøringen for dig – og så kan du eventuelt selv vaske sengetøj, hovedpuder og lufte godt ud efterfølgende. Vi giver dig en estimeret pris og tidsangivelse af projektet, før vi går i gang, og denne gør vi alt for at overholde.

Hovedrengøring uden at røre en finger

Måske er du selv i stand til at gøre størstedelen af boligen ren, men har brug for et par ekstra hænder til de omfattende rengøringsprojekter. Hos Brillant Service ønsker vi at hjælpe dig uanset hvilket rengøringsprojekt, du står over for. Vi kan eksempelvis træde til og gøre din ovn, dit køleskab og din bruseniche ren. På denne måde kan du være med til at holde prisen nede, samtidig med at du får et skinnende, synligt resultat.

Ønsker du på den anden side blot at betale dig fra en komplet hovedrengøring, hvor du ikke skal røre en finger, gør vi det med glæde. Det eneste, du skal gøre, er at tage fat i telefonen og taste +45 28 77 01 57 ind. Her får du fat i en af vores ansatte, der aftaler en passende dato og et tidspunkt med dig.

Vi er klar med spand og klud

Måske trænger din bolig til en grundig rengøring, fordi du har dyr eller børn med allergi. Uanset din grund står vi klar med skurecreme, sæbevand og en ren klud. Vi kan være med til at højne din livskvalitet i boligen, fordi et nyvasket gulv eller en afkalket bruseniche giver en ny, ren følelse.

Hvis du ikke umiddelbart tænker, at din bolig trænger til en hovedrengøring, kan vi også udføre en normal rutinerengøring, hvor vi stadig er grundige, men undlader de tidskrævende projekter. Vi sørger for at vedligeholde vores høje standard hver gang, vi ude hos kunder, og derfor går vi aldrig på kompromis, selvom du er en fast betaler.

ØNSKER DU ET TILBUD?

Firmanavn
Navn*
By/område*
Email*
Telefon
Din besked
+45 28 77 01 57