Kontorrengøring

Professionel kontorrengøring giver effektive medarbejdere

Hos Brillant Service tilbyder vi, udover en almindelig erhvervsrengøring, også specifik kontorrengøring på arbejdspladsen. En kontorrengøring dækker over rengøringen af selve kontoret, hvor medarbejderne holder til størstedelen af arbejdsdagen.

Mange ledere ser det nødvendigt med fast eller semi-fast kontorrengøring, da det giver konsekvent bedre arbejdsforhold for medarbejderne. På nogle arbejdspladser ser man det som en del af medarbejdernes ansvar at foretage egen kontorrengøring. Vil du hellere overlade ansvaret til et professionelt rengøringsfirma, træder vi gerne til. Vi kører ud til virksomheder i både Nordjylland og Midtjylland – helt fra Skagen til Aalborg og videre til Aarhus.

Almindelig kontorrengøring – hvad er inkluderet?

Nogle af de vigtigste tjanser, vi som rengøringsfirma kan udføre for jer, omfatter som regel:

  • Indsamling af skrald
  • Rengøring og desinficering af toilet
  • Støvsugning og gulvvask
  • Rengøring af køkken og mødelokale

En grundig kontorrengøring er nødvendig for også at give kontoret et rent og allergivenligt indeklima. Rengøring af ens virksomhed kan for mange virke som skruen uden ende, men jævnlig rengøring er nødvendig for at opretholde god hygiejne og mindske sygdom hos medarbejderne.

Tilpas rengøring til arbejdspladsens kalender

Hos Brillant Service ønsker vi at hjælpe dig med at opretholde et pænt og rent kontormiljø, og vi hjælper virksomheder i Nord- og Midtjylland. Alt efter behov kan man med en kontorrengøring tilkøbe ekstra rengøring en gang imellem. Her kan det for eksempel være nødvendigt med rengøring af vægge, lofter, møbler eller belysning.

Hvis du ønsker at oprette en fast aftale om rengøring af virksomheden, kan du derudover overveje en fast – særlig – grundig rengøring, som omfatter den ekstra rengøring. Skulle det ikke være nødvendigt med fast kontorrengøring, kan du altid kontakte os, når det skulle blive nødvendigt, og aftale en dato individuelt fra gang til gang.

De 3 fordele ved at hyre os

Vi anser os selv som specialister inden for kontorrengøring. Fordelene ved at vælge os frem for at tage hånd om rengøringen selv er mange. De vigtigste fordele for dig som kunde tæller blandt andet:

  • Vores erfaring sikrer effektivitet
  • En struktureret tilgang sikrer ingen glemte hjørner
  • Spar tid og overlad rengøring til andre

Fordi vi har megen erfaring inden for området, kan vi effektivt nå en omgang kontorrengøring på den halve tid, det ville tage dig eller dine medarbejdere – og det sikrer en god service til en retfærdig og billig pris.

Vores strukturerede tilgang til rengøring af kontor er med til at sikre, at der ikke er nogle hjørner, der bliver glemt. Vi ved, hvor vi skal starte, og hvor vi skal slutte for at opnå højeste effektivitet.

Sidst, men ikke mindst, kan du og dine medarbejdere spare tid på at skulle gøre rent, før man går hjem på weekend. Hyrer du os, sparer du tid og bekymringer om den manglende rengøring.

Overlad ansvaret til os.

Få et uforpligtende tilbud på skinnende service

Ønsker du at hyre os til kontorrengøring af din virksomhed, træder vi altid gerne til. Vi ønsker at give dig og dine medarbejdere en ren og pæn arbejdsplads – uanset, om du ønsker at hyre os én gang eller på fast basis.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes telefonisk på +45 28 77 01 57 eller pr. e-mail info@brillantservice.dk.

ØNSKER DU ET TILBUD?

Firmanavn
Navn*
By/område*
Email*
Telefon
Din besked
+45 28 77 01 57