Privatrengøring

Privatrengøring – når du vil bruge din energi på noget andet

NB! Fordelagtigt servicefradrag for rengøring i 2021 – tryk på link for at læse mere herom: https://brillantservice.dk/haandvaerkerfradrag/

Hos Brillant Service har vi både knofedt og hærdede hænder, der gennem tidernes løb har gjort rent mange forskellige steder i forskellige sammenhænge. Vi ønsker at dele ud af vores erfaring og står altid klar med en spand varm sæbevand og en god, ren klud.

Privatrengøring er én af vores mest anerkendte services, som vi også lægger megen stolthed i. Privatrengøring kan være med til at gøre dig og din families hverdag lettere og mere problemfri. Mange mennesker hader rengøring og får derfor aldrig gjort rent. Du har muligheden for at slippe for det sure arbejde ved – simpelthen – at lægge ansvaret over på os. Vi foretager privatrengøring i Støvring, Skørping, Hobro, Aalborg, resten af Nordjylland og Midtjylland på dine præmisser.

Vi klarer rengøringen, imens du er på arbejde

Fordelene ved at vælge os, når det er tid til rengøring af din bolig, er mange. Du får først og fremmest:

  • Rengøring af kompetent personale
  • Hurtig og effektiv rengøring
  • Rengøring, imens du er på arbejde

Netop fordi vi har mange års erfaring, klarer vi en privat rengøring hurtigere, end mange selv ville kunne klare det. Vi kan desuden gøre rent, imens du og familien er ude af huset eller lejligheden. Du vil derfor kunne komme hjem til et rengjort hjem, hvor du kan slappe af i det sekund, du træder ind af døren.

Vi efterlader boligen skinnende ren

Vores kunder kommer til os, når der er ekstra pres på i hverdagen. Ofte er rengøring en tjans, mange udskyder, fordi det både er fysisk krævende og kræver et overskud, mange ikke har tilovers. Privatrengøring henvender sig til børnefamilien, til den fysisk udfordrede eller til dig, der bare vil bruge tiden på noget bedre.

Hos Brillant Service ønsker vi netop at tilbyde en brillant service med fokus på et skinnende og velduftende resultat. Vores personale er erfarent og kompetent og har sans for detaljen. Vi går i dybden med vores rengøring, og det giver et grundigt resultat hver gang. For os er kundetilfredshed alfa og omega, og derfor nytter det ikke noget, at der blot dufter godt.

Undgå at bruge penge på rengøringsartikler

Mange tænker ikke over det – men ved at hyre os til at udføre privatrengøring undgår du også at skulle kaste penge efter dyre rengøringsartikler, der tager unødig plads i dine skabe. Vi har en professionel finger på pulsen, og derfor ved vi, hvilke rengøringsprodukter er et go og no-go. Vi anvender de bedste og mest anerkendte og effektive remedier, der findes, og derfor formår vi at leve op til vores navn.

Kom hjem til duften af en ren bolig med privatrengøring

Ønsker du at få foretaget en privatrengøring af kompetent personale, kan du kontakte os. Ring til os på +45 28 77 01 57 og få et uforpligtende tilbud på rengøring af boligen. Vi gør dit hjem skinnende og rent, og du kan glæde dig til at komme hjem til duften af en rengjort bolig.

Foretrækker du at henvende dig på skrift, kan du naturligvis også gøre det. Kontakt os på vores e-mail info@brillantservice.dk og hør mere.

ØNSKER DU ET TILBUD?

Firmanavn
Navn*
By/område*
Email*
Telefon
Din besked
+45 28 77 01 57